Oleg |
Дата: Четвер, 15.10.2009, 22:23 | Повідомлення # 46 |
Супер-модералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 13 []
Статус: Прогулює |
гг))класно сказано)) я себе впізнав в тій фразі...хоча тепер коли трішки підріс вже не дуже зручно в батьків гроші брати...а їх треба(
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. І всюди гарні краєвиди, - На дротах москалі висять, Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів - козлів. І я щасливий у Москві |
|
| |
Н@стуся |
Дата: Понеділок, 17.01.2011, 17:51 | Повідомлення # 47 |
Новачок
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Бадбінтон і серйозно займаюсь плаванням (навіть в змаганнях виступала). |
|
| |
Iris |
Дата: Субота, 19.02.2011, 22:56 | Повідомлення # 48 |
Новачок
Я загалом людина неспортивна... Але останнім часом, помічаю, підсіла на ковзани (точніше, таки стала на ковзани). Все почалося років зо два тому, коли мені в акції до Миколая перепав халявний квиточок на ковзанку (на площі Ринок). Ото було боляче... Ще й взяла з собою друзяку, який, мабуть, тільки те й робив, що подумки матюкався (ну а що, якщо нормально покататися не можеш, тому що треба тягати за собою оту не то Статую свободи, не то Пізанську вежу... І ще й купа народу на вас дивиться). Ото тільки недавно таки погодилася піти з подругою на "Медик"... І не шкодую. Чесно. Байдуже, що зараз сиджу вся в синцях... зате скільки радості!!! А до того в шахи грала. (А що, то теж офіційний від спорту ) Хоча стратег із мене... кгм... м’яко кажучи, нікудишній. Принаймні на курсі першому-другому це було хорошим приводом відкосити від загальної фізкультури
Не бійтеся цієї гранати... Вона ручна...
Повідомлення редагував Iris - Субота, 19.02.2011, 23:00 |
|
| |
Дан) |
Дата: Середа, 19.10.2011, 19:17 | Повідомлення # 49 |
Новачок
Я займаюся танцями і мені це подобається)) |
|
| |
Матік |
Дата: Середа, 17.10.2012, 17:24 | Повідомлення # 50 |
Новачок
Я люблю грати бамбінтон . Граю з дитинства. Але як тількив школі почала грати волейбол ,то більше полюбила цей вид спорту |
|
| |