Яким спортом займаєтесь?
|
Yarema |
Дата: Вівторок, 16.12.2008, 23:12 | Повідомлення # 31 |
Людина
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
Статус: Прогулює |
7 років? О.О ))))))))))))) Ніфігасобі)))))))) То вже майже професійно)) Досі займаєшся? =)
Сбит с ног - сражайся на коленях, идти не можешь - лежа наступай ! |
|
| |
|
Liquorrhoea |
Дата: Середа, 17.12.2008, 01:30 | Повідомлення # 32 |
Людина
Репутація: 1 []
не дай бог ))))))))) ше в сьомому класі закинула. то не моє, ше й треба тим жити, якшо так серйозно займаєшся. а я хотіла розвиватися в іншу сторону. хоча вдячна спорту за осанку і за дисципліну.
культуролог, блін... ;) |
|
| |
|
D@NTE |
Дата: Середа, 17.12.2008, 21:13 | Повідомлення # 33 |
Новачок
Група: Заблоковані
Репутація: -900 []
Я займаюся карате-до у клубі "SHOGUN". |
|
| |
|
2n4ik |
Дата: Четвер, 18.12.2008, 15:35 | Повідомлення # 34 |
Новачок
Репутація: 0 []
а я займаюсь підводними шахматами))))
СЕМЕНИШИН |
|
| |
|
Levko |
Дата: Четвер, 18.12.2008, 22:37 | Повідомлення # 35 |
Супер-модералісімус
Група: Модертори
Репутація: 4 []
Quote (Yarema) Левко не грай бо лишишся без квартири)) Ярема ти не переживай, я граю для власного задоволення,)) а на такі великі ставки ніколи не згодився б ))))) все має свою міру... доречі, ти снукер добре граєш???
Любіть Україну, як сонце любіть! Як вітер, і трави, і води! В годину щасливу і радості мить, Любіть у годину негоди. Любіть у труді, у коханні, в бою, Як пісню, що лине зорею. Всім серцем любіть Україну свою І вічні ми будемо з нею! |
|
| |
|
Bober |
Дата: П`ятниця, 19.12.2008, 17:06 | Повідомлення # 36 |
Модер
Група: Адміністратори
Репутація: 17 []
Quote (Levko) я граю для власного задоволення,)) а на такі великі ставки ніколи не згодився б ))))) Абсолютно з тобою згідний того будемо грати на інтерес.
єсть человек-єсть проблема, нет человека-нет проблемы |
|
| |
|
Yarema |
Дата: Неділя, 21.12.2008, 13:20 | Повідомлення # 37 |
Людина
Levko, Та я б не сказав.... Просто грав пару разів, і дуж сподобалось... =) Шари нормально забиваю, а от так шоб постійно на чорний виводити биток.... то вже тяжко)) Зато хоть правила вроді знаю і навіть вигравав пару разів =)
|
| |
|
yura |
Дата: Вівторок, 23.12.2008, 15:20 | Повідомлення # 38 |
Завойовник кіберпростору
Репутація: 6 []
БІЛЬЯРД - це добре. граю не дуже, але деколи може вканати)
|
|
| |
|
Bober |
Дата: Вівторок, 23.12.2008, 19:09 | Повідомлення # 39 |
Модер
щоб нормально грати тре мінімум разів 4 на тиждень, а так ми всі любителі і то з натяжкою
|
| |
|
Oleg |
Дата: Середа, 14.01.2009, 22:15 | Повідомлення # 40 |
Супер-модералісімус
Репутація: 13 []
ехх...були в мене часи як літом день в день в більярдній пів ночі сидів))старість не радість)
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. І всюди гарні краєвиди, - На дротах москалі висять, Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів - козлів. І я щасливий у Москві |
|
| |
|
Yarema |
Дата: Середа, 14.01.2009, 23:58 | Повідомлення # 41 |
Людина
І в тебе то саме?)))))
|
| |
|
Bober |
Дата: Вівторок, 27.01.2009, 10:57 | Повідомлення # 42 |
Модер
Ну, вам прямо на пенсію треба, СТАРІ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
KIHgEP |
Дата: Субота, 21.03.2009, 19:53 | Повідомлення # 43 |
Новачок
Репутація: 0 []
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де жиди кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів - козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії - святі, Нема московського терору, І злоте свастя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві |
|
| |
|
Oleg |
Дата: Вівторок, 24.03.2009, 19:39 | Повідомлення # 44 |
Супер-модералісімус
Репутація: 13 []
я знаю...я його просто скоротив бо багато місця забирало)))) ___________________________________________________ доречі буквально недавно Волдимир Кличко посадив, як то кажуть, на дупу ше одного негра)))) Я б хотів подивитися як від буде боксувати проти білої мавпи, тобто Валуєва))Бій має бути цікавий
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. І всюди гарні краєвиди, - На дротах москалі висять, Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів - козлів. І я щасливий у Москві |
|
| |
|
Ramon |
Дата: Четвер, 10.09.2009, 16:52 | Повідомлення # 45 |
Майже модер
Репутація: 7 []
З кожним роком все новим і новим хочеться займатись..а життя таке коротке..недавно бігав у футбола..скоро за дітьми бігати будеш..потім вони за тобою щоб ти їм грошей дав.....
 |
|
| |
|